woensdag 19 januari 2005

Shocking dierennieuws!!!!!
Mijn wereld zal nooit meer dezelfde zijn. De dieren van de Snaterweide zijn namelijk weg! Zomaar. En ik weet niet waarheen.
Vanochtend was de aardige dierenmeneer nog bezig met kar en al voor het voedsel te zorgen (dacht ik toen nog toen ik er langs fietste, hoe naiëf, hoe naïef, had ik hem toch tegengehouden...), en toen ik vanavond terugfietste, voelde ik een rare leegte aan de rechterkant van het fietspad. Ik kijk naar rechts, en zie een man een klein bordje lezen. Ik denk er verder niet over na, maar kijk dan echt goed. Geen dier meer te bekennen!! Het hele grasveld is leeg: geen bokken meer, geen geiten, geen konijnen, geen pauwen, geen kippen, geen eenden in de vijver, geen ganzen en geen zwanen. Zelfs de duiven waren weg. WEG!
Morgen ochtend ga ik meteen weer langs om het bordje goed te lezen. Ik ben nu al bang wat erop zal staan....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten