dinsdag 8 januari 2008

Kijktip: Ivo houdt van vrouwen
Hij valt op blond, zeggen de Duitsers. De Spanjaarden vinden dat hij geen onderscheid maakt. En de Nederlandse vrouwen zijn helemaal gek op hem. Ivo is geen mannelijke man, maar wel een stoere, grote, beresterke gorilla. Een mensaap, en sommige vrouwen blijken daar onwijs van gecharmeerd. Zo zag ik gisteren in de documentaire 'Ivo'. Ondanks zijn indrukwekkende lijf, zijn serieuze kop en zijn versierpogingen lukt het Ivo maar niet om kleine gorilla's te verwekken. En daarom is hij al door heel Europa gereisd. Een apenleven kan best boeiend zijn, dus kijken!

6 opmerkingen:

  1. Anoniem10:52 a.m.

    MMAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN VOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTT IIIISSSSSSSSSSS DDDDDIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:52 a.m.

    Ivo is een homo

    BeantwoordenVerwijderen